BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

RETETE CULINARE

POFTA  BUNA  !

Cautare:

Parteneri

  • BANI PE INTERNET
  • Forum
  • CRUSON

     

    Ingrediente:

    1/2 kg fructe (portocale, zmeura, fragi, capsuni, caise etc., 100-300 g zahar, 2 1/4 l vin, sifon sau sampanie.

     

    Mod de preparare:

    Crusonul este o bautura slab alcoolizata, preparata numai din vinuri naturale din struguri, in care se adauga fructe, ca: portocale, zmeura, fragi, capsune, caise, etc. Fructele (cca 1/2 kg) se presara cu 100-300 g zahar (care prin topire le extrage zeama si le moaie) se toarna putin vin (1/4 l) si eventual, un paharel de lichior triplusec sau cu aroma fructului. Dupa cca 2 ore, se adauga 1-2 l vin cu care se amesteca. In pahare se pune sifon (sau vin spumos, sampanie in loc de sifon) 1/4 sau 1/2 din capacitatea paharului, completand cu vin (in care au fost macerate fructele). In vin se pot lasa fructele, iar daca s-au inmuiat prea mult, se pot inlocui cu altele proaspete.